Şoförlü Araç Kiralama

Şoförlü Araç Kiralama

Şoförlü araç kiralama hizmeti, gideceğiniz yere güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşmanızı sağlayan bir hizmettir. Özel günlerde veya iş seyahatlerinde düğün ve organizasyonlarınızda sıklıkla tercih edilen şoförlü araç kiralama hizmeti hakkında tüm detayları bizden alabilirsiniz…

Şoförlü Araç Kiralama Hizmeti Nedir?

Şoförlü araç kiralama, standart araç kiralama hizmetinin yerine şoförün size özel eğitim görmüş , resmi belgeleri sahip araç ise tursaba ve yolcu taşımaya uygun olarak belgelendirilmiş size özel bir hizmettir. Özel günlerde araç kullanmak istemediğinizde veya yollarını bilmediğiniz bir şehre iş toplantısına gittiğinizde şoförlü araç kiralama hizmetlerini tercih edebilirsiniz.

Şoförlü Araç Kiralama Hizmeti Nasıl Uygulanır?

Şoförlü araç kiralama hizmeti; 8 saatlik standart olarak geçer daha faklı talepleriniz için bizimle bağlantıya geçebilirsiniz. Hizmet verdiğimiz iller içerisinde şoförlü araç kiralama seçeneklerini tercih edebilirsiniz. Tüm şartları belirledikten sonra hizmeti satın almak oldukça kolaydır. Rezervasyonunu başarıyla oluşturduktan sonra rezervasyon tarih ve saatinde seçtiğin araç ile birlikte profesyonel şoförünüz size yönlendirilir.

Şoförlü Araç Kiralama Fiyatları Ne Kadardır?

Fiyat bandı aracın modeline, gün sayısına göre değişkenlik gösterebilir. VIP şoförlü araç kiralama ile şehirler arası şoförlü araç kiralama fiyatları da, şoförlü araç kiralama fiyatlarına oranla daha farklı olabilir. Bunun sebebi hizmetin daha uzun süreli olması ve verilen hizmet kalitesinin artmasıdır. Şoförlü araç kiralama hizmeti alacağınız firmanın size özel indirim imkanlar sunması gerekir. Daha makul fiyatlar ile hizmet almanızı sağlayabilir. Aynı zamanda köprü, otoyol veya özel otoyol ücretleri gibi ekstralar kim tarafından karşılandığını bilmeniz gerekir. Bazı araç kiralama firmaları bu ücretleri total hizmet fiyatına dahil ederlerken bazıları ekstra ücret olarak sözleşmede belirtirler.

Şehirler arası şoförlü araç kiralayabilir miyim?

Şehirler arası şoförlü araç kiralamada fiyatlar tek yön veya gidiş dönüş olarak iki kategoride incelenebilir. Tek yön seçeneğinde fiyat, gidiş dönüşe oranla daha uygun olsa da aracın geri dönüş yolu hesaba katılarak bir fiyat biçilir. Tüm bu şartlar doğrultusunda ortalama fiyat belirlenmiş olur. Bu nedenle şoförlü araç kiralama hizmeti için sabit bir fiyat belirlenemez.

Şoförlü araç kiralama hizmetlerini hangi şehirlerde alabilirim?

Şoförlü araç kiralama hizmetlerini başta Antalya olmak üzere Dalaman , Marmaris , Kayseri , İstanbul gibi bir çok şehirde hizmet vermekteyiz.

Şoförlü araç kiralama hizmetinde KM sınırı var mı ?

Şoförlü araç kiralama hizmetlerimiz bölgesel olarak değişmekte olup, bir çok bölgede yakıt hariç olarak verilmektedir. Km sınırı günlük 250 KM yakıt hariç olarak verilmektedir. Ama sizin isteklerine göre özel şartlar ile bu km sınırı ve saat sınırı size göre düzenlenebilir. Bu durumda fiyat size özel olarak belirlenebilir.

Şoförlü Araç Kiralama Avantajları Nelerdir?

Konforlu bir yolculuk için şoförlü araç kiralama hizmeti almak elinizde…
Seyahat sırasında araç kullanmak yerine , yolculuğun tadını çıkararak aynı zamanda işlerinizi düzenleyerek ister tatil ve iş programlarınızı yaparsınız. Misafirleriniz veya ailenizle ilgilenme zamanı bulursunuz. Şoförlü Araç kiralama konforuyla rahat bir yolculuk yaparsınız.

Emniyetli bir yolculuk için şoförlü araç kiralama hizmeti almak elinizde…
Lisanslı (src belgesi olan , pisiko teknik testinden geçmiş) , bölgeyi ve yolları bilen , vip şoför eğitimi almış , deneyimli personelimiz ile emniyetli bir şekilde size hizmet vermekteyiz. Şehirler arası şoförlü araç kiralayabilirsiniz. Gittiğiniz şehirde yolunuzu bulmaya çalışırken kaygı yaşamadan, şoförünüzün sizin için bu karmaşık yolları bularak bulmasına izin verin. Şoförlü araç kiralayarak, gideceğiniz yere güvenli ve stres yaşamadan varmanızın keyfini yaşayın.

Vaktinizi başa harcamadan bir yolculuk için şoförlü araç kiralama hizmeti almak elinizde…
Özellikle bir iş seyahatinde iseniz şoförlü araç kiralama hizmeti size vakit kazandıracak ve iş görüşmelerinizi rahat rahat yapmanızı sağlayacak. Gitmeniz gereken yerlere en hızlı şekilde ulaşmanın yanı sıra park sorunu ortadan kaldırmanızı sağlayacak. Yolculuk esnasında arka koltukta işlerinizi yapabilir ve işlerinizle ilgili programlarınızın kontrollerini yapabilirsiniz…
Mutlu ve huzurlu yolculuk için şoförlü araç kiralama hizmeti almak elinizde…
Sizin ailenizle veya misafirlerinizle rahat bir yolculuk yapmanızı sağlayalım. Size özel ayrılmış aracımız vip araç kullanmak için yeterlilik belgesi olan şoförünüz size gideceğiniz yere kadar eşlik etsin. Size de mutlu ve huzurlu yolculuk yapmak kalsın…

Şehirler arası şoförlü araç kiralamak ile şehirler arası transfer aynı mı?
Tek fark Şehirler arası şoförlü araç kiralama yaparak gidecekleri güzergah üzerinde değişiklik yaparak istediği başka noktalara uğrayabilirler. Tabiki bu değişikleri önceden bildirmeleri gerekir… Şehirler arası transfer ise belirlediğiniz bir güzergah üzerinde varacağınız yere kadar gidersiniz. Gene de pek bir fark yoktur. Çünkü şehirler arası transferde de yol üzerinde istediğiniz noktalarda istediğiniz kadar mola verebilirsiniz.